ΑΡΧΙΚΗ > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ > ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ LEAGEL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βάσεις & Βελτιωτικά Παγωτού

Βάσεις & Βελτιωτικά Παγωτού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι βάσεις παγωτού, γάλακτος και φρούτων, αποτελούν το πιο σημαντικό συστατικό για να δημιουργήσετε το παγωτό της επιλογής σας. Διαλέξτε τη βάση που σας ταιριάζει και σε συνδιασμό με την κατάλληλη συνταγή, θα έχετε το τέλειο παγωτό, φτιαγμένο στα δικά σας μέτρα ! 



 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΙΒΩΤΙΟ 
 Βάση γάλακτος LEAPAN 100 2 kg / σακ. 6 x 2 kg.
 Βάση γάλακτος LEAPAN 50 2 kg / σακ.  6 x 2 kg.
 Βάση φρούτων  LEAFRUIT 50 2 kg / σακ.  6 x 2 kg.
 Βάση γάλακτος LEAPAN 50 FREDDO 2 kg / σακ. 6 x 2 kg. 
 Βάση γάλακτος CLASSIC 100 2 kg / σακ.  6 x 2 kg.
 Βάση γάλακτος GIO 50 2 kg / σακ.  6 x 2 kg.
 Βελτιωτικό MIGLIORATORE 1,3 kg / σακ.  6 x 1,3 kg.
 Πηχτικό NEUTRO CL 10 2 kg / σακ.  6 x 2 kg.
 Πηχτικό NEUTRO LATTE 52 kg / σακ.   6 x 2 kg.
 Πηχτικό NEUTRO FRUTTA 5 FREDDO 2 kg / σακ.  6 x 2 kg.
 

< Επιστροφή

ΑΦΟΙ ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Γ.Κ. Μικρού 20, Χαριλάου, 54250 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 301.090, Fax: 2310 313.001, www.dourmousoglou.gr, info@dourmousoglou.gr