ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Roaster Centodue (102)

Roaster Centodue (102)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μηχανή Καβουρδίσματος Καφέ και Ξηρών Καρπών

  • Συρτάρι συλλογής φλουδών ενσωματωμένο στο μηχάνημα.
  • Φίλτρο σκόνης ενσωματωμένο στο μηχάνημα.
  • Το Roaster έχει σχεδιαστεί να δουλεύει σε συνεχή κύκλο αυτόματης διαδικασίας.
  • Αποκλειστική πατέντα vertiflow σύστημα ανακυκλωμένου αέρα.
  • Καβουρδίζει καφέ σε περίπου 12 λεπτά.
  • Καβουρδίζει ξηρούς καρπούς σε περίπου 5-7 λεπτά.
  • Εύκολο καθάρισμα και πλύσιμο.
  • Εξωτερικό αεριζόμενο δοχείο για την ψύξη των προϊόντων, (λιγότερο από 3 λεπτά απαιτείται για 2 κιλά προϊόντος) 
  • Εσωτερικό αφαιρούμενο συρτάρι για φλούδες.
  • Θάλαμος ψησίματος και επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το Roaster χρησιμοποιεί ένα αυθεντικό και αποκλειστικό κυκλωνικό σύστημα αέρα (vertiflow® patent), το οποίο είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καβούρδισμα ξηρών καρπών.

Το μηχάνημα έχει έναν αριθμό προγραμμάτων που ελέγχουν τη θερμοκρασία, το χρόνο καβουρδίσματος, την ψύξη και την τελική έκδοση των προϊόντων. Τα προγράμματα μπορούν να εξατομικευτούν για να αποκτηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα καβουρδίσματος.



ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Θέρμανση

Επιλογή και έλεγχος προγραμμάτων

Χωρητικότητα καβουρδίσματος

Χρόνος καβουρδίσματος

Ενέργεια

Διαστάσεις

Βάρος

κυκλικές κεραμικές αντιστάσεις

ψηφιακή οθόνη

 από 0,5 έως 2 κιλά

 

12-15 λεπτά για καφέ, 5-7 λεπτά για ξηρούς καρπούς

10 kW, τριφασικό, 380 V, 5 πόλοι

740*1340*900 mm

120 κιλά

 


< Επιστροφή

ΑΦΟΙ ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Γ.Κ. Μικρού 20, Χαριλάου, 54250 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 301.090, Fax: 2310 313.001, www.dourmousoglou.gr, info@dourmousoglou.gr